WBL-Consulting

Tietoja


Suomen Yritysvälitys WBL-Consulting

Olemme yritysvälitystoimisto joka toimii koko suomen alueella.


Jäsenenä- Suomen Yrittäjät

Jäsenenä- Veronmaksajain Keskusliitto ry

Jäsenenä- Liikkeenjohdon Konsultit ryMonessa asiassa yrittäjä pärjää loistavasti yksin, mutta yrityskaupassa asiantuntija-avusta kieltäytyminen on todellista riskinottoa.

Kuuluuko sinun yrityksesi noin 75 000 yrityksen joukkoon, joka tulisi myydä. Älä mieti vaan toimi ja pyydä tarjous välityksestä !

Miksi  WBL-Consulting välittäjäksi?

  1. Kokemus
  2. Liiketoimintojen tuntemus
  3. Lisäarvo
  4. Markkinointi
  5. Kaupan asiakirjat
  6. Referenssit
  7. Luotettavuus 
  8. WBL Group Oy Ltd täytti  25 vuotta vuonna 2017  

Katso linkit:

https://www.fonecta.fi/profiili/Turku/907814/Suome...

http://www.ykkosyritykset.fi/yritys/915/

http://www.ljk.fi/


Domainit:

liiketoimintakaupat.fi ; suomenyritysvalitys.fi ; ravintolanmyynti.fi ; wbl.fi


MYYTYJÄ:

PIELAVESI

Helmikuu 2018

WBL-Consulting toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Pielavedellä toimiva tavaraliike sekä kirjakauppa Kirjakulma vaihtoi omistajaa. Kirjakulma Pirjo Lipponen Oy myi liiketoimintakauppana koko toiminnan perustetulle yhtiölle Kirjakulma Tmi Paula Mensonen. Palvelut siis jatkuu paikkakunnalla tehokkaasti ja palvelevasti. 

KOKEMÄKI

Elokuu- Marraskuu 2017

WBL-Consulting toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Kokemäellä toimiva kivialan liike Kivihuolto Nykänen Ay myi liiketoimintakauppana toimitilansa sekä liiketoimintansa kokonaisuudessaan ostajalle Tmi M. Naukkarinen. Eli pitkään ja luotettavasi toiminutta erikoispalvelua toimittaa jatkossa Marko Naukkarinen. Myyjä toimii edelleen neuvonantajana toiminnassa.

VALKEAKOSKI

Toukokuu-Elokuu 2017

WBL-Consulting toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Valkeakoskella toimiva valaisin-, ja sähköasennusliikkeen Valkeakosken Toleva Oy Sähköliikkeen koko osakekanta vaihtoi omistajaa. Osakekannan osti Jari Leino.

EURA

Toukokuu-Elokuu 2017

WBL-Consulting toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun SEO-Huoltoasema Euran Kiukaisissa myytiin KKR infratek Ky:lle ja liiketoiminta luovutettiin uudelle yrittäjälle 1.8.2017. Uuden yrittäjän tavoite on kehittää asemaa ja palvella asiakkaita vieläkin monipuolisemmin.

TURKU

Tammikuu 2017

WBL-Consulting toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun lounaskahvilana toimineen kahvilan liiketoiminta luovutettiin uudelle yrittäjlle.

OULU

Marraskuu 2016

WBL-Consulting toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Oulussa sijaitseva Autoasi korjaamoketjuun kuuluvan LAPkaaran liiketoiminta myytiin. LAPkaara Oy:n korjaamon liiketoiminta luovutettiin liiketoiminnan ostajalle S&A Kankaala Oy:lle, joka jatkaa samaa liiketoimintaa ilman keskeytyksiä.

PIEKSÄMÄKI

Elokuu 2016.

WBL-Consulting toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Paperi- ja Kirjakauppa Pieksän Kirjan liiketoiminta myytiin uudelle yrittäjälle ja hänen yritykselleen  JS Kirjapalvelut Oy:lle. 

ESPOO

Huhtikuu 2016

WBL-Consulting toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Espoolaisen Lvi-alan yrityksen Lvi-Option liiketoiminta myytiin ja luovutettiin ostajalle, joka jatkaa samaa liiketoimintaa ilman keskeytyksiä.

UUSIMAA

Maaliskuu 2016

WBL-Consulting toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun yhteistyössä lakitoimiston kanssa myytiin konkurssipesän kalustoa Etelä-Suomessa.

LAITILA

Helmikuu 2016

WBL-Consulting toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Eurassa kuljetinrullia valmistaneen Blue Steel Oy:n liiketoiminta myytiin Laitilalaiselle Mivepa Oy:lle. Mivepa Oy on 2006 perustettu teollisuuden kunnossapitoon ja huoltoon erikoistunut yhtiö joka laajentaa toimintaansa nyt myös kuljetinrullien valmistukseen.

HELSINKI

Helmikuu 2016

WBL-Consulting toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n Liiketoiminta luovutettiin ostajalle Ukkonen LN Import Oy:lle. Yrittäjä Eero Ukkonen jää eläkkeelle ja toimintaa jatkaa aikaisemmin mm. Pekingin JOT Automation Oy:n toimitusjohtajana toiminut Matti Leirimaa yrityksellään.

ETELÄ-POHJANMAA

Tammikuu 2016

WBL-Consulting toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevan konekorjaamon liiketoiminta luovutettiin ostajalle.

KUOPIO

Joulukuu 2015

WBL-Consulting toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Kuopiossa kauppakeskus Kolmisopessa toimiva ruokaravintola Cafe Maria sai uudet yrittäjät. Liiketoiminnan osti Ravintola Hyvä Huomen Oy, joka jatkaa ravintolatoimintaa. Myyjäyhtiö Beodos Oy jatkaa omaa ydinliiketoimintaansa Hotelli Isovalkeisessa, jossa juuri tehtiin uudistuksia.

AIKAISEMPIA MYYTYJÄ:

Ennen joulukuuta 2015 myytyjä: Liikenneasema, Kuopio; Tukkuliike, Hki; Hyvinvointilaitos, Nurmijärvi;Ravintola-laiva, Kotka; Teollisuuden huoltoyrityksen osakekantaa, Lohja;  Erikoispuusepänliike, Tku; Ruokaravintola, Tku; Pub-Ravintola, Tku, Hautaustoimisto, Pirkanmaa ym.