WBL-Consulting


TULOSSA MYYNTIIN:

Tammikuu 2018

Hyvinvointiin liittyvä yritystoiminta. (Keski-Suomi)

Myytävät

Kohde 8952

MYYDÄÄN KUKKA JA HAUTAUSTOIMISTO  (Satakunta)

Noin 60 vuotta toiminnassa ollut Kukka ja Hautaustoimiston liiketoiminta on myytävänä kokonaisuudessaan. Omat toimitilat sekä kalusto. Lisäksi myydään vaihto-omaisuus. Tuottavaa ja varmaa toimintaa uudelle jatkajalle. Liikkeenluovutuksen jälkeen opastetaan toimintaan jolloin jatkaja saa keskittyä muihin yrittämiseen liittyviin asioihin heti alussa paremmin.
Liikepaikka ja toiminta on jo hyvin tunnettuja joten perusliikevaihtokin on
siirrettävissä. Silti potentiaaliakin on vielä ja tuloksentekokykyä voi lisätä.

Myyntiä hoitaa Yritysvälitys WBL-Consulting.
Yritysvälittäjältä voit pyytää salassapitosopimuksen ja sen jälkeen voidaan käydä keskusteluja vapaasti ja tarkemmin.

Tiedustelut: Yritysvälittäjä Vesa Leppänen , WBL-Consulting,  info@wbl.fi

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8951

MYYDÄÄN RAVINTOLA  (Turku, keskusta)

Myydään pitkät ravintolaperinteet omaava ravintola Turun keskustassa. Ravintola on aikaisemmin toiminut juomaravintola mutta koki toiminnanmuutoksen vuonna 2010, jolloin ravintola remontoitiin täydellisesti ruokaravintolaksi. Asiakaspaikkoja on 100, A-oikeudet. Ravintola on hieno ja jopa täysin erillainen muihin verrattuna, johtuen siitä että ravintola on rakennettu joskus aikasemmin hiilikellarikäytössä olleeseen tilaan.

Tiedustelut: Yritysvälittäjä Vesa Leppänen , WBL-Consulting 0400 538862

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8950

MYYDÄÄN NESTE HUOLTOASEMA JOSSA ON RAVINTOLA.

Uudellamaalla Karjalohjalla sijaitseva Neste huoltoaseman sekä ravintolan liiketoiminta on myynnissä kiinteistöineen. Asemalla on 2 polttoainemittaria, 95 / D sekä 95 / 98 ja molemmissa on automaatti sekä kassalle maksu järjestelmä. Rakennus on rakennettu -63 mutta on uudistettu 2009 jolloin uusittiin koko katto, kaikki julkisivut uusittiin sekä osa sähköistyksistä ja viemäröinneistä. Lisäksi rakennettiin kokonaan uusi lisäosa n. 180 m2. Rakennuksen koko pinta-ala on nyt 515 m2.

Asemalta saa lounasta sekä tilauksesta ruokaa ja kahviosta itse tehtyjä tuoreita

munkkeja ym. Kahviossa on Veikkaus sekä Toto ja Alkon tilauspiste. Paikalliset tuntee asemapaikan nimellä Unkanbaari ja paikassa on mukava henki ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Asema on nyt myynnissä henkilökohtaisista syistä.

Tervetuloa jatkamaan pitkään toiminutta liiketoimintaa vakioasiakkaiden ja mökkiläisten kanssa.

Tiedustelut: Yritysvälittäjä Vesa Leppänen , WBL-Consulting 0400 538862 --------------------------------------------------------------------------------------------------------

8949

KAHVILA / LOUNASRUOKAPAIKKA / PIKARUOKAPAIKKA/ RAVINTOLA  (Keski-Uusimaa)

Myydään noin 10v. toiminut kahvila/lounas/pikaruokapaikka vilkkaassa kahden tien risteyksessä (tiet 132 ja 133). Myydään henkilökohtaisista syistä. Rakennus on oma ja tontilla ollaan vuokralla. Hyvät tilavat parkkipaikat sekä iso terassi. Toimiva keittiö huolletuilla laitteilla. Omia tuotteita sekä välitysmyyntiä. Päätuotteina hyvän katteen antavat kahvi ja kahvileivät. Myös ruokaa on saatavilla. Toiminnan lisäksi on rakennettu myös Pub, joka on auki viikonloppuisin. Paikkakuntalaiset käyttävät palveluita sekä tietenkin satunnaiset autoilijat. Myydään ensisijaisesti koko liiketoiminta rakennuksineen.

Muistakin vaihtoehdoista neuvotellaan mielellään, eli kahvilarakennuksen vuokraaminenkin on mahdollista.

Lisätietoja saa kun on tehty salassapitosopimus.

Tiedustelut: Yritysvälittäjä Vesa Leppänen , WBL-Consulting 0400 538862

vesa.leppanen@wbl.fi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

8948

KANNATTAVA HUOLTOASEMA JA KORJAAMO (Päijät-Häme)

Hyvässä kunnossa oleva ja hyvin hoidettu huoltoasema ja autokorjaamo jo vuodesta 1967 samalla paikalla toiminut ja nykyinen yrittäjä toiminut vuodesta 1991 alkaen. Yritys toimii omassa kiinteistössä ja siinä on TB huoltoasema, kahvio c oikeuksilla/ myymälä sekä Autoasikorjaamo. Noin 500 k-m2. Asiakaspaikkoja 40 + 18 (terassi).

Tällä asemalla on jo tehty nykylainsäädännön mukaiset uudistukset.

Hyvin tuottava asema jossa on potentiaalia lisätä toimintaa tilojen puolesta.

Rahoitukseen hakua varten on kiinteistöstä teetetty arviokirja ulkopuolisella asiantuntijalla.

Liikevaihto noin 1,2 miljoonaa euroa. Asiakaspaikkoja 40 + 18 terassilla.

Tiedustelut: Yritysvälittäjä Vesa Leppänen , WBL-Consulting 0400 538862

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8947

MYYDÄÄN LINJA-AUTO-, JA MATKAPALVELUYRITYS

Vuosikymmeniä toiminut, tunnettu ja sopivan kokoinen bussifirma joka suorittaa päätyökseen tilausmatkoja ja valmismatkoja. Lisäksi linjaliikennettä parilla reitillä, sekä kahdella bussilla koululaiskuljetuksia.

Kalusto:

Nykyaikainen kalusto ja vuodesta toiseen vakaata toimintaa.

Osakeyhtiöllä on hyvä luottoluokitus sekä maine ja koko osakekanta on nyt myytävänä. Toimitiloja ei tarvitse ostaa vaan voi jäädä edullisesti vuokralle tai siirtää toimipiste omiin tiloihin.

Ostajalle rahoitusjärjestelyjen kannalta osakekannan osto on nopeampi ja vaivattomampi vaihtoehto koska lainat siirtyy valmiiksi neuvoteltuina ja myös sopimukset on valmiina.

Tarkempia lisätietoja saa välittäjältä kun on tehty salassapitosopimus. Voit pyytää yhteydenottolomakkeella salassapitosopimuksen jonka jälkeen saat myyntiesitteen myytävästä kohteesta.

 Voit myös soittaa välittäjälle Yritysvälitys WBL-Consulting, 0400 538862 Vesa Leppänen

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8946

MYYDÄÄN RAVINTOLA  (Oulun lääni, Pyhäjoki)

Myytävänä on Dado- nimisen ravintolan ravintolatoiminta kokonaisuudessaan liiketoimintakauppana. Nykyisin ravintolassa tarjotaan ruokia, lounasta sekä muita annoksia ja iltaisin se toimii viihderavintolana. Ravintolassa on asiakasviihteenä mm. dj,- ja bändi-illat, biljardi, darts, pöytäpelejä sekä karaokea . Lisäksi ravintola järjestää sesonkiaikoina tapahtumia kuten katusähly turnauksia, hockey-night iltoja ja venetsialaiset ovat seuraavaksi ohjelmassa. Ravintolassa on neliötä noin 200 ja asiakaspaikkoja on sisällä 170 ja ulkona läpivuotisella terassilla 150 . Alueessa on potentiaalia lisää tulevaisuudessa kun lähistölle ryhdytään rakentamaan ydinvoimalaa. Rakennusaikatauluksi on alustavasti ilmoitettu jo ensi vuosi 2018.

Tiedustelut: Yritysvälittäjä Vesa Leppänen , WBL-Consulting 0400 538862

vesa.leppanen@wbl.fi

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8945

VALMIS ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TOIMITILA JA/TAI YRITYS

Elintarvikealasta kiinnostuneille, yrittäjäksi aikoville, yrittäjille, kokeille, catering yrityksille sekä elintarviketuotantoyrityksille sopiva elintarvikkeiden tuotanto,- ja jalostustila sekä toimintaa tukeva valmis
myyntipaikka Porin kauppahallisssa on myynnissä. Taajaman keskustan lähellä, loistavien yhteyksien ja 8-tien varrella sekä näkyvällä ja hyvällä paikalla elintarvikealalle sopiva tuotantotila jossa on myös myymälä (ja lisäksi kauppahallin kauppapaikka). Toimitila on parhaillaankin liiketoimintakäytössä ja rakennettu 10 vuotta sitten kalanjalostustilaksi mutta tilat soveltuisi erinomaisesti myös muuhunkin elintarviketeolliseen käyttöön sellaisenaan.

Iso tontti jossa on tilaakuljetusautoille sekä myymälän asiakkaille. Toimitilassa on 307m2 hyötytilaa. Tuotantotilasta on erotettu myös myymälä, varastohuoneita, kalan savustushuone, 2 kpl kylmähuoneita, 1 pakastinhuone, sekä sosiaalitilat.
Porin kauppahallissa on myyntitila jossa valmiina 4 kpl kylmiä myyntitiskejä. Tuotantotila on kunnan vuokratontilla
ja vuokra on erittäin edullinen. Voidaan myydä eri tavoin tai mahdollisesti jopa vuokrata toimitiloja uudelle yrittäjälle.
1.Osakekannan kauppa (koko yritys)
2.Liiketoiminnan kauppana (Liiketoiminta kokonaisuudessaan tai osa ja rakennus)
3.Tuotantotilana toimiva rakennus (Rakennuksesta on arviokirja)
4.Vuokrata tuotantotilat sekä myyntipaikka kauppahallissa
Elintarviketeollisuuden aloilla vaaditaan toimitiloita enemmän ja siksi niitä on hyväksyttynä vähemmän tarjolla. Tässä tilassa voit harjoittaa esimerkiksi kalan käsittelyä, savustamista ja suoramyyntiä, liha-alan tuotantoa ja suoramyyntiä, leipomotoimintaa, ruoan käsittelytoimintaa ym.

Uuden yrittäjän tuotteet ja linjaukset ratkaisevat tulevaisuuden liikevaihto-, ja tuottotasot. Toimitilat ja sijainti on todettu hyviksi ja kauppahallin myyntipaikkahan on aina toimiva.


Ota yhteyttä ! 0400 538862 Vesa Leppänen, info@wbl.fi

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8944

MYYDÄÄN KAHVILA/ LOUNASRAVINTOLA 

(2 tien varrella, Uusimaa)

Myydään samalla omistajalla 10 vuotta toiminut kahvilan liiketoiminta valtatie 2 varrelta. Ravintolarakennus on oma.  . Rakennus on laadukkaasta Mammuttihirrestä paikalleen rakennettu ja lounasravintolassa on nykysäännösten mukainen loistotekniikka. Kahvilassa on ruoan valmistuskeittiö ja tarjolla on on lounasta, a´la carte aterioita sekä burger aterioita . Anniskeluoikeuksia ei ole vielä, mutta uusi omistaja voi hakea jos haluaa. Asiakkaiden tykkäämä ruokapaikka jonka aukioloaikoja voi muuttaa halutessaan.

Tämän liiketoimintakaupan hinnan suurin osa on rakennukseen liittyvää hintaa, ja tässä laadukkaassa rakennuksessa hinta varmasti säilyy, riippumatta siitä mikä on vuosien toiminnan jälkeen liiketoiminnan tila. Kun taas vastaavaa kilpailijaa ei lähistöllä ole, voidaan ajatella tämän liiketoiminnan olevan hyvällä ja vakaalla pohjalla. Yrittäjä maksaa siis liiketoiminnalla varmaa reaaliomaisuutta jonka voi muuttaa tarvittaessa rahaksi tai siirtää muuhun paikkaan.

Koska tilat ovat uudehkoja ja säännösten mukaisia remonttitarvetta ei ole, joten voi heti aloittaa vain työt. Myyjän alkuajan tuki on olemassa sovitusti. Siisti ja toimiva kokonaisuus huolletuilla laitteilla. Myydään rakennuksen lisäksi koko liiketoimintakokonaisuus.

Pyydä esite: info@wbl.fi  tai soita Vesa Leppänen 0400 538862

vesa.leppanen@wbl.fi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8943

MYYDÄÄN LIIKENNEASEMA  / HUOLTAMOYRITYS  (Kuhmo, Neste)

Myydään Kainuussa Kuhmon kaupungissa toimiva huoltamoyritys.   Hyvällä ja keskeisellä liikepaikalla.   Polttoainejakelu, Korjaamotoiminta, Voimakas ravintolatoiminta ( Pizza, Burger, Lounas).  Liiketoiminta ja kiinteistö eriytetty omiksi yhtiöiksi. Soveltuu hyvin pariskunnalle tai kimppayrittäjälle. Pitkäaikainen osaava henkilökunta. Vahva asiakaskanta. Kannattava toiminta jossa erittäin hyvä käyttökate.  Nykyisen yrittäjän eläköitymisen johdosta myytävänä.  Myyjän tuki alussa onnistuu hyvin. Hyvät mahdollisuudet kehittää toimintaa.

Tarkemmat tiedot myytävästä kohteesta saa salassapitosopimuksen jälkeen.

Yhteydenotot soittamalla, yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla: info@wbl.fiVesa Leppänen, 0400 538862     info@wbl.fi    

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8942

MYYDÄÄN HUOLTOASEMA  (Pohjois-Savo)

MYYDÄÄN HUOLTOASEMA (Pohjois-Savo)
Myydään pienellä paikkakunnalla sijaitsevan pitkään toimineen  vakituisen asiakaskunnan omaavan paikkakunnan ainoan huoltoaseman liiketoiminta ja kiinteistö tai vaihtoehtoisesti osakeyhtiön koko osakekanta. Rakennuksessa on myymälä, kahvio ja korjaamotilat. Oma tontti ja rakennukset. Asemalla on veikkaus, oluen vähittäismyynti, tupakanmyynti, polttoainemyynti, nestekaasu sekä erillaisia tarvikkeita autoon, kotiin, vapaa-aikaan ym. Sopii hyvin esim. yrittäjäpariskunnalle. Nykyinen yrittäjä opastaa tarvittaessa ja auttaa ostajan alkuun. Sopimus on uudelleen neuvoteltu polttoaineiden osalta ketjujen kanssa.


Liiketoiminnan myynnin hintaluokka n. 120 t, +  vaihto-omaisuuden arvo kauppapäivänä. Lisätietoja saa pyytämällä yritysvälittäjältä salassapitosopimuksen.


Yhteydenotot yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla: info@wbl.fi
Suomen Yritysvälitys WBL-Consulting, Vesa Leppänen

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8940

MYYDÄÄN METALLIYRITYKSEN LIIKETOIMINTA  (Varsinais-Suomi)

Myydään tasoltaan CE toteutusluokan vaatimukset täyttävän metallialan yrityksen liiketoiminta Varsimais-Suomessa, jonka keskiliikevaihto on vuosittain ollut noin 250-300 000 euroa. Sopii hyvin kasvua hakevalle vastaavat tai korkeammat toteutusluvat omaavalle useamman henkilön työllistävälle yritykselle. Myydään liiketoiminta ja vuokrasopimus. Toimitilat n. 500 m2 + kylmätiloja. Myyjäyhtiöllä on takanaan vuosikymmenien kokemus alalta. Ostajalta toivotaan selkeää kasvua sekä kehitystä toimintaan. Koneet ovat hyvin huollettuja. 

Hintapyynti sisältää koko liiketoiminnan, asiakasrekisterin, koneet ja laitteet, CE toteutusluokan luvat sekä vaihto-omaisuuden.

Kaikista ehdotuksista neuvotellaan mielellään.

Neuvottelut aloitetaan kun on allekirjoitettu salassapitositoumukset.

Kaikki neuvottelut käydään yritysvälittäjän kautta: WBL-Consulting, Vesa Leppänen 0400538862, info@wbl.fi

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8938

TAVARALIIKE (Pohjois-Savo, Pielavesi)

Ennen kuin harkitset minkään alan verkkokaupan perustamista, osta varman liikevaihdon liike.

Myydään edullisesti noin 5000 asukkaan Pohjois-Savon kunnan pitkään sekä kannattavasti toimineen tavaraliikkeen liiketoiminta. Yritys sijaitsee keskustassa torin laidalla omissa toimitiloissaan ja näkyvällä paikalla. Myymälässä on näyttävät ikkunat sekä valomainokset ja tilavat parkkipaikat suoraan edessä.Toimitila 210 m2 on 2 kerroksinen ja katutasossa on myymälä n. 140 m2 ja alakerrassa on tilaa n. 70 m2 jossa on askartelutarvikkeita sekä sosiaalitilat. Alakerrasta osaa on käytetty varastona ja kyseistä tilaa voisi käyttää myös mahdollisen uuden perustettavan verkkokaupan tilana tai muuttaa tila osaksi myymälää. Toimintaa voi jatkaa sellaisenaan tai liittää myös muun oman toiminnan lisäksi.

Tuotevalikoima on laaja:

-toimisto-, ja tulostustarvikkeita sekä koneita, kortteja, kemikaalio, meikkejä, koruja, kelloja, lahjatavaroita, sisutustavaroita, kirjoja (kuuluu KIPA kirjakaupat ketjuun), leluja, pelejä, tiffany-tarvikkeita, askartelutarvikkeita, juhlapiste ym. Noin 200 000€ liikevaihto koostuu tämän kokoisella paikkakunnalla ensisijaisesti toimisto-, ja konttoritarvikkeista, kirjoista, sekä koruista, mutta kaikilla tavaroilla on kysyntää koska erikoismyymälät ja isot marketit ovat kaukana.

Myydään koko liiketoiminta, koneet ja kalusteet paikallaan, varasto, sekä liikehuoneiston osakkeet.

Yhtiössä on tehty putkiremontti, lämmitysmuotona on kaukolämpö, ja tilaan on asennettu viileä ilmastointi, eikä isoja korjaustarpeita ole odotettavissa lähivuosina.

Lisätiedustelut: Suomen Yritysvälitys WBL-Consulting, Vesa Leppänen 0400 538 862, info@wbl.fi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------